Klik hier voor particulier- en zakelijk kleinverbruik
Sluit venster
Sluit venster
Sluit venster
De klittenband leverancier - de grootste in Europa!
Klittenband voor duizend en één toepassingen
Deskundig advies, snelle levering, scherpe prijzen
Overige productgroepen: Zelfklevende Tapes | TieWraps | Krimpkous | Batterijen
 

DynaLok Klittenband - Coins (rondjes) haak-lus sidebyside zelfklevend v.v. hotmelt kleeflaag

Selecteer hier de gewenste breedte, kleur en hoeveelheid voor een vrijblijvende offerte:

De coin haak-lus sidebyside hlt bestaat uit een coin haak hlt en een coin lus hlt welke zich naast elkaar op een schutlaag bevinden. Op deze wijze heeft u de beschikking over beide tegenpolen zonder dat u hiervoor twee afzonderlijke rollen nodig heeft, hetgeen tijdens de verwerking een voordeel kan opleveren. Uiteraard is dit voordeel slechts van toepassing in situaties waarbij u evenveel lus- als haak-coins nodig heeft. In situaties waarbij dit niet het geval is, kunt u beter gebruik maken van de losse producten (coin haak hlt en coin lus hlt).

Uiteraard heeft deze combinatie exact dezelfde eigenschappen als die van de twee afzonderlijke coins waaruit zij is opgebouwd.

Toepassingsvoorbeelden: algemeen toepasbaar voor het maken van hersluitbare verbindingen, waarbij op de te verbinden producten weinig ruimte beschikbaar is danwel waarbij een geringe (lokale) onderlinge hechtkracht gewenst of voldoende is. Niet geschikt voor toepassing op ondergronden welke weekmakers bevatten.

Meest toegepaste tegenpolen: dit product bestaat reeds uit 2 tegenpolen en is niet bedoeld om met andere klittenbandproducten te worden gecombineerd.

Breedte:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Aantal:
Kies één van onderstaande opties om direct naar het juiste onderdeel van de site te gaan: