Klittenband voor particulier- en zakelijk kleinverbruik
Sluit venster
Sluit venster
Sluit venster
De klittenband leverancier - de grootste in Europa!
Over 30 years
of professional experience
Overige productgroepen: Zelfklevende Tapes (gbntapes.nl)
 
Bel onsBel ons 0031 (0)88 5450722 Bel ons voor een vrijblijvend(e) deskundig advies, afspraak of offerte

DynaLok Klittenband - Gripper large pp

Selecteer hier de gewenste breedte, kleur en hoeveelheid voor een vrijblijvende offerte:

De gripper large pp (niet zelfklevend) is een geëxtrudeerd product, bestaande uit 100% polypropyleen. Extruderen is een proces waarbij polypropyleen granulaat onder hoge druk door een matrijs wordt geperst. In tegenstelling tot het weefproces, kan bij het extrudeerproces vooraf exact de positie, diameter, grootte en dichtheid van de haakjes worden bepaald. Door deze waarden te varieëren kan de hechtkracht van de gripper in combinatie met bijvoorbeeld lusband std in belangrijke mate worden beïnvloedt.

Om deze reden is de gripper onderverdeeld in vier hoofdgroepen te weten: gripper small, medium, large en extra large. Gripper large pp ligt qua banddikte tussen de gripper med 1-2-3 pp en de gripper x-large pa (gripper x-large is uitsluitend verkrijgbaar in polyamide uitvoering) in. Dit type beschikt over 85 haken per vierkante centimeter die een dikte van 0,38 mm. hebben. Samen met veloursband heeft de combinatie een totale dikte van 2,0 mm. In combinatie met lusband std heeft het een totale dikte van 2,9 mm. en een initiële afschuifweerstand welke twee maal zo hoog ligt als die van de combinatie haakband std / lusband std.

Gripper large pp is vrijwel identiek aan gripper large pa, met dien verstande dat voor de productie van gripper large pp gebruik gemaakt wordt van polypropyleen granulaat in plaats van polyamide granulaat. Hierdoor is het eindproduct minder sterk en heeft het een lagere temperatuursbestendigheid dan de pa-variant. Hier tegenover staat echter de lagere kostprijs.
Gripper large pp standaard is niet voorzien van weefkanten. De levensduur in combinatie met lusband std (danwel één van de andere producten uit de lusbandserie) bedraagt ca. 1000 openingen (en sluitingen).

Toepassingsvoorbeelden: algemeen toepasbaar voor het creëren van hersluitbare verbindingen, waarbij - in combinatie met een product uit de lusbandserie - een extra hoge initiële afschuifweerstand gewenst is. Dit product is bedoeld om door de gebruiker zelf te worden verlijmd.

Meest toegepaste tegenpolen*: lusband std, lusband gebreid, lusband hlt, lusband acr.

*Voor een correcte werking van klittenband heeft u 2 afzonderlijke producten nodig.

Breedte:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Aantal:
Dynalok Bedankt dat u gekozen hebt voor DynaLok Klittenband Wilt u doorgaan als zakelijk of particulier gebruiker?

Klittenband & Tapes voor Particulier Verbruik
Klittenband & Tapes voor Zakelijk Kleinverbruik(minder dan 100 meter)
Klittenband voor Zakelijk Grootverbruik(vanaf 100 meter)