Klittenband voor particulier- en zakelijk kleinverbruik
Sluit venster
Sluit venster
Sluit venster
De klittenband leverancier - de grootste in Europa!
Over 30 years
of professional experience
Overige productgroepen: Zelfklevende Tapes (gbntapes.nl)
 
Bel onsBel ons 0031 (0)88 5450722 Bel ons voor een vrijblijvend(e) deskundig advies, afspraak of offerte

DynaLok Klittenband - Gripper med 1-2-3 pa

Selecteer hier de gewenste breedte, kleur en hoeveelheid voor een vrijblijvende offerte:

De gripper medium pa (gripper med 1-2-3 pa)(niet zelfklevend) is een geëxtrudeerd product, bestaande uit 100% polyamide. Extruderen is een proces waarbij polyamide granulaat onder hoge druk door een matrijs wordt geperst. In tegenstelling tot het weefproces, kan bij het extrudeerproces vooraf exact de positie, diameter, grootte en dichtheid van de haakjes worden bepaald. Door deze waarden te varieëren kan de hechtkracht van de gripper in combinatie met bijvoorbeeld veloursband in belangrijke mate worden beïnvloedt.

Om deze reden is de gripper onderverdeeld in vier hoofdgroepen te weten: gripper small, medium, large en extra large. Gripper medium pa ligt qua banddikte tussen de gripper small pa en de gripper large pa in. Dit type beschikt over 115 haken per vierkante centimeter die een dikte van 0,30 mm. hebben. Samen met veloursband heeft de combinatie een totale dikte van 1,6 mm.

Gripper medium pa is vrijwel identiek aan gripper medium pp, met dien verstande dat voor de productie van gripper medium pa gebruik gemaakt wordt van polyamide granulaat in plaats van polypropyleen granulaat. Hierdoor is het eindproduct sterker en heeft het een hogere temperatuursbestendigheid dan de pp-variant.
Gripper medium pa standaard is niet voorzien van weefkanten. De levensduur in combinatie met veloursband (danwel één van de andere producten uit de veloursbandserie) bedraagt ca. 1000 openingen (en sluitingen).

Toepassingsvoorbeelden: algemeen toepasbaar voor het creëren van hersluitbare verbindingen, waarbij souplesse en een geringe dikte en hechtkracht een belangrijke rol spelen. Dit product is bedoeld om door de gebruiker zelf te worden verlijmd.

Meest toegepaste tegenpolen*: veloursband, veloursband brushed, veloursband hlt, veloursband acr, lusband std, lusband hlt, lusband acr.

*Voor een correcte werking van klittenband heeft u 2 afzonderlijke producten nodig.

Breedte:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Aantal:
Dynalok Bedankt dat u gekozen hebt voor DynaLok Klittenband Wilt u doorgaan als zakelijk of particulier gebruiker?

Klittenband & Tapes voor Particulier Verbruik
Klittenband & Tapes voor Zakelijk Kleinverbruik(minder dan 100 meter)
Klittenband voor Zakelijk Grootverbruik(vanaf 100 meter)