Klik hier voor particulier- en zakelijk kleinverbruik
Sluit venster
Sluit venster
Sluit venster
De klittenband leverancier - de grootste in Europa!
Klittenband voor duizend en één toepassingen
Deskundig advies, snelle levering, scherpe prijzen
Overige productgroepen: Zelfklevende Tapes | TieWraps | Krimpkous | Batterijen
 

DynaLok Klittenband - Gripper med 1-2-3 pp

Selecteer hier de gewenste breedte, kleur en hoeveelheid voor een vrijblijvende offerte:

De gripper medium pp (gripper med 1-2-3 pp)(niet zelfklevend) is een geëxtrudeerd product, bestaande uit 100% polypropyleen. Extruderen is een proces waarbij polypropyleen granulaat onder hoge druk door een matrijs wordt geperst. In tegenstelling tot het weefproces, kan bij het extrudeerproces vooraf exact de positie, diameter, grootte en dichtheid van de haakjes worden bepaald. Door deze waarden te varieëren kan de hechtkracht van de gripper in combinatie met bijvoorbeeld veloursband in belangrijke mate worden beïnvloedt.

Om deze reden is de gripper onderverdeeld in vier hoofdgroepen te weten: gripper small, medium, large en extra large. Gripper medium pp ligt qua banddikte tussen de gripper small pp en de gripper large pp in. Dit type beschikt over 115 haken per vierkante centimeter die een dikte van 0,30 mm. hebben. Samen met veloursband heeft de combinatie een totale dikte van 1,6 mm.

Gripper medium pp is vrijwel identiek aan gripper medium pa, met dien verstande dat voor de productie van gripper medium pp gebruik gemaakt wordt van polypropyleen granulaat in plaats van polyamide granulaat. Hierdoor is het eindproduct minder sterk en heeft het een lagere temperatuursbestendigheid dan de pa-variant. Hier tegenover staat echter de lagere kostprijs.
Gripper medium pp standaard is niet voorzien van weefkanten. De levensduur in combinatie met veloursband (danwel één van de andere producten uit de veloursbandserie) bedraagt ca. 1000 openingen (en sluitingen).

Toepassingsvoorbeelden: algemeen toepasbaar voor het creëren van hersluitbare verbindingen, waarbij souplesse en een geringe dikte en hechtkracht een belangrijke rol spelen. Dit product is bedoeld om door de gebruiker zelf te worden verlijmd.

Meest toegepaste tegenpolen*: veloursband, veloursband brushed, veloursband hlt, veloursband acr, lusband std, lusband hlt, lusband acr.

*Voor een correcte werking van klittenband heeft u 2 afzonderlijke producten nodig.

Breedte:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Aantal:
Kies één van onderstaande opties om direct naar het juiste onderdeel van de site te gaan: