Klik hier voor particulier- en zakelijk kleinverbruik
Sluit venster
Sluit venster
Sluit venster
De klittenband leverancier - de grootste in Europa!
Over 30 years
of professional experience
Overige productgroepen: Zelfklevende Tapes (gbntapes.nl)
 
Bel onsBel ons 0031 (0)88 5450722 Bel ons voor een vrijblijvend(e) deskundig advies, afspraak of offerte

DynaLok Klittenband - Gripper small pa naaibaar

Selecteer hier de gewenste breedte, kleur en hoeveelheid voor een vrijblijvende offerte:

De gripper small pa naaibaar (niet zelfklevend) is een geëxtrudeerd product, bestaande uit 100% polyamide. Extruderen is een proces waarbij polyamide granulaat onder hoge druk door een matrijs wordt geperst. In tegenstelling tot het weefproces, kan bij het extrudeerproces vooraf exact de positie, diameter, grootte en dichtheid van de haakjes worden bepaald. Door deze waarden te varieëren kan de hechtkracht van de gripper in combinatie met bijvoorbeeld veloursband in belangrijke mate worden beïnvloedt.

Om deze reden is de gripper onderverdeeld in vier hoofdgroepen te weten: gripper small, medium, large en extra large. Gripper small pa vormt samen met gripper small pp de lichtste variant uit de reeks. Met 140 ankers per vierkante centimer van 0,15 mm dik is dit band uitermate dun en flexibel.

Gripper small pa naaibaar is vrijwel identiek aan gripper small pp met dien verstande dat voor de productie van pa-variant gebruik gemaakt wordt van polyamide granulaat in plaats van polypropyleen granulaat.. Hierdoor is het eindproduct sterker en heeft het een hogere temperatuursbestendigheid dan de pp-variant.
Gripper small pa standaard naaibaar is voorzien van weefkanten, waardoor het geschikt is voor verwerking met behulp van de naaimachine. De levensduur in combinatie met veloursband (danwel één van de andere producten uit de veloursbandserie) bedraagt ca. 1000 openingen (en sluitingen).

Toepassingsvoorbeelden: algemeen toepasbaar voor het creëren van hersluitbare verbindingen, waarbij souplesse en een geringe dikte en hechtkracht een rol spelen. Dit product is bedoeld voor verwerking met behulp van de naaimachine danwel om door de gebruiker zelf te worden verlijmd

Meest toegepaste tegenpolen*: veloursband, veloursband brushed, veloursband hlt, veloursband acr, lusband std, lusband hlt, lusband acr.

*Voor een correcte werking van klittenband heeft u 2 afzonderlijke producten nodig.

Breedte:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Aantal:
Dynalok Bedankt dat u gekozen hebt voor DynaLok Klittenband Wilt u doorgaan als zakelijk of particulier gebruiker?

Particulier verbruik
Zakelijk kleinverbruik(minder dan 200 meter)
Zakelijk grootverbruik(vanaf 200 meter)