Klik hier voor particulier- en zakelijk kleinverbruik
Sluit venster
Sluit venster
Sluit venster
De klittenband leverancier - de grootste in Europa!
Over 30 years
of professional experience
Overige productgroepen: Zelfklevende Tapes (gbntapes.nl)
 
Bel onsBel ons 0031 (0)88 5450722 Bel ons voor een vrijblijvend(e) deskundig advies, afspraak of offerte

DynaLok Klittenband - Gripper extra-large pa

Selecteer hier de gewenste breedte, kleur en hoeveelheid voor een vrijblijvende offerte:

De gripper extra large pa (gripper x-large pa)(niet zelfklevend) is een geëxtrudeerd product, bestaande uit 100% polyamide. Extruderen is een proces waarbij polyamide granulaat onder hoge druk door een matrijs wordt geperst. In tegenstelling tot het weefproces, kan bij het extrudeerproces vooraf exact de positie, diameter, grootte en dichtheid van de haakjes worden bepaald. Door deze waarden te varieëren kan de hechtkracht van de gripper in combinatie met bijvoorbeeld lusband std in belangrijke mate worden beïnvloedt.

Om deze reden is de gripper onderverdeeld in vier hoofdgroepen te weten: gripper small, medium, large en extra large. Gripper x-large pa is de dikste gripper-variant, uitgerust met haken welke met het blote oog goed zichtbaar zijn. Dit type beschikt over 20 haken per vierkante centimeter. De dikte van de gripper x-large pa bedraagt (zonder tegenpool) maar liefst 2,8 mm.

Gripper x-large pa is de enige gripper welke is voorzien van weefkanten. De levensduur in combinatie met lusband std (danwel één van de andere producten uit de lusbandserie) bedraagt ca. 1000 openingen (en sluitingen), waarbij de waarde van de afschuifweerstand na 1000 openingen op ca. de helft van de initiële waarde ligt.

Toepassingsvoorbeelden: algemeen toepasbaar voor het creëren van hersluitbare verbindingen, waarbij - in combinatie met een product uit de lusbandserie - een hoge initiële afschuifweerstand gewenst is. Dit product is bedoeld om met behulp van de naaimachine te worden aangebracht danwel om door de gebruiker zelf te worden verlijmd.

Meest toegepaste tegenpolen*: lusband std, lusband gebreid, lusband hlt, lusband acr.

*Voor een correcte werking van klittenband heeft u 2 afzonderlijke producten nodig.

Breedte:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Aantal:
Dynalok Bedankt dat u gekozen hebt voor DynaLok Klittenband Wilt u doorgaan als zakelijk of particulier gebruiker?

Particulier verbruik
Zakelijk kleinverbruik(minder dan 200 meter)
Zakelijk grootverbruik(vanaf 200 meter)