Klittenband voor particulier- en zakelijk kleinverbruik
Sluit venster
Sluit venster
Sluit venster
De klittenband leverancier - de grootste in Europa!
Over 30 years
of professional experience
Overige productgroepen: Zelfklevende Tapes (gbntapes.nl)
 
Bel onsBel ons 0031 (0)88 5450722 Bel ons voor een vrijblijvend(e) deskundig advies, afspraak of offerte

DynaLok Klittenband - Haak-lusband 2 in 1

Selecteer hier de gewenste breedte, kleur en hoeveelheid voor een vrijblijvende offerte:

Daar waar klittenband in de meeste gevallen uit 2 verschillende tegenpolen bestaat (bijvoorbeeld haakband std versus lusband std), is dit bij haak-lusband 2 in 1 niet het geval. Bij dit product zijn de haken en lussen kriskras door elkaar heen aangebracht op één en dezelfde rug. Hierdoor onstaat een band dat in zichzelf kan aangrijpen.
Haak-lusband 2 in 1 wordt middels een weefproces vervaardigd uit 100% polyamide en heeft een levensduur van minimaal 5000 openingen (en sluitingen).
De eigenschappen van dit band zijn in grote lijnen vergelijkbaar met die van de combinatie van haakband std en lusband std, met dien verstande dat haak-lusband 2 in 1 een lagere hechtkracht almede een kortere levensduur heeft. Haak-lusband 2 in 1 is voorzien van weefkanten, waardoor het zich gemakkelijk met behulp van de naaimachine laat verwerken.

Toepassingsvoorbeelden: algemeen toepasbaar voor het creëren van hersluitbare verbindingen op basis van textiel ondergronden, waarbij de klittenband tegenpolen qua uiterlijk identiek dienen te zijn. Dit band is bedoeld om te worden aangebracht met behulp van de naaimachine.

Meest toegepaste tegenpolen: haak-lusband 2 in 1 (zichzelf), haak-lusband 2 in 1 hlt, haak-lusband 2 in 1 acr, haak-lusband 2 in 1 as, haak-lusband 2 in 1 ats.

*Haak-lusband 2 in 1 grijpt aan op zichzelf maar kan uiteraard gecombineerd worden met zelfklevende varianten als hierboven omschreven.

Breedte:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Aantal:
Dynalok Bedankt dat u gekozen hebt voor DynaLok Klittenband Wilt u doorgaan als zakelijk of particulier gebruiker?

Klittenband & Tapes voor Particulier Verbruik
Klittenband & Tapes voor Zakelijk Kleinverbruik(minder dan 100 meter)
Klittenband voor Zakelijk Grootverbruik(vanaf 100 meter)