Klik hier voor particulier- en zakelijk kleinverbruik
Sluit venster
Sluit venster
Sluit venster
De klittenband leverancier - de grootste in Europa!
Over 30 years
of professional experience
Overige productgroepen: Zelfklevende Tapes (gbntapes.nl)
 
Bel onsBel ons 0031 (0)88 5450722 Bel ons voor een vrijblijvend(e) deskundig advies, afspraak of offerte

DynaLok Klittenband - haak-lusband 2 in 1 zelfklevend v.v. acryl kleeflaag

Selecteer hier de gewenste breedte, kleur en hoeveelheid voor een vrijblijvende offerte:

Haak-lusband 2 in 1, voorzien van acrylbelijming (haak-lusband 2 in 1 acr), bestaat uit haak-lusband 2 in 1 waarvan de rugzijde is voorzien van een kleeflaag op acrylbasis. De kleeflaag wordt middels een fingerlift schutlaag afgedekt (breder dan het band, waardoor deze zich makkelijk laat verwijderen). Na verwijdering van de schutlaag is het band gereed voor gebruik.

Het voordeel van acrylbelijming t.o.v. hotmeltbelijming is de bestendigheid tegen de meest voorkomende weekmakers (zoals verwerkt in flexibel pvc). Deze kleeflaag hecht op nagenoeg iedere ondergrond, is te gebruiken bij temperaturen tussen -40° tot + 110° Celsius en heeft een hoge bestendigheid tegen UV straling. Kleeflagen op acrylbasis zijn niet waterproof, wel vochtbestendig.

Voor toepassing op ondergronden welke weekmakervrij zijn en waarbij de kleeflaag niet wordt blootgesteld aan UV straling adviseren wij haak-lusband 2 in 1 zelfklevend voorzien van hotmeltbelijming (haak-lusband 2 in 1 hlt ), dit in verband met de hogere aanvangskleefkracht en de kortere uithardingstijd.

Aanbrenginstructie: teneinde de specificatiewaarden te bereiken is het belangrijk de ondergrond vuil-, stof- en vetvrij te maken. De kleeflaag dient op de ondergrond aangebracht te worden bij kamertemperatuur en dient vervolgens 72 uur uit te harden (dit eveneens bij kamertemperatuur) alvorens het band kan worden belast en/of aan andere temperaturen wordt blootgesteld. Het afwijken van de instructie zal er toe leiden dat de resultaten niet conform specificaties zijn.

Toepassingsvoorbeelden: het creëren van hersluitbare verbindingen op basis van ondergronden welke weekmakers bevatten en/of waarbij de kleeflaag is blootgesteld aan UV straling en waarbij de klittenband tegenpolen qua uiterlijk identiek dienen te zijn.

Meest toegepaste tegenpolen*: haak-lusband 2 in 1, haak-lusband 2 in 1 hlt, haak-lusband 2 in 1 acr (zichzelf), haak-lusband 2 in 1 as, haak-lusband 2 in 1 ats.

*Haak-lusband 2 in 1 hlt grijpt aan op zichzelf maar kan uiteraard gecombineerd worden met naaibare- danwel andere zelfklevende varianten als hierboven omschreven.

Breedte:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Aantal:
Dynalok Bedankt dat u gekozen hebt voor DynaLok Klittenband Wilt u doorgaan als zakelijk of particulier gebruiker?

Particulier verbruik
Zakelijk kleinverbruik(minder dan 200 meter)
Zakelijk grootverbruik(vanaf 200 meter)