Klik hier voor particulier- en zakelijk kleinverbruik
Sluit venster
Sluit venster
Sluit venster
De klittenband leverancier - de grootste in Europa!
Over 30 years
of professional experience
Overige productgroepen: Zelfklevende Tapes (gbntapes.nl)
 
Bel onsBel ons 0031 (0)88 5450722 Bel ons voor een vrijblijvend(e) deskundig advies, afspraak of offerte

DynaLok Klittenband - haak-lusband 2 in 1 v.v. zelfklevende positioneerstrook op hotmelt basis

Selecteer hier de gewenste breedte, kleur en hoeveelheid voor een vrijblijvende offerte:

Haak-lusband 2 in 1, voorzien van één of meer zelfklevende positioneerstroken op hotmelt basis (haak-lusband 2 in 1 as), bestaat uit haak-lusband 2 in 1 waarbij de rugzijde, in de lengterichting van het band, is voorzien van één of meer smalle zelfklevende stroken.

De naam hotmelt heeft betrekking op het productieproces van de lijm en geenszins op de wijze van aanbrengen door de gebruiker. Een fingerlift schutlaag (een schutlaag, breder dan het band waardoor deze gemakkelijk te verwijderen is) zorgt voor een eenvoudige verwerking.

De positioneerlaag dient uitsluitend als tijdelijk hulpmiddel bij het verwerken van het band met behulp van de naaimachine. Het zorgt ervoor dat het band tijdens het naaiproces niet kan verschuiven. De positioneerlaag dient NIET ter vervanging van een normale kleeflaag. Indien u gebruik wilt maken van zelfklevend band kunt u bijvoorbeeld kiezen voor haak-lusband 2 in 1 hlt .

Hotmelt belijming is niet geschikt voor toepassing op ondergronden welke weekmakers bevatten (zoals bijvoorbeeld flexibel pvc). Voor dergelijke ondergronden kunt u het beste haak-lusband 2 in 1 ats gebruiken. Kleeflagen op hotmeltbasis zijn niet waterproof, wel vochtbestendig.

Toepassingsvoorbeelden: algemeen toepasbaar voor het maken van hersluitbare verbindingen op (met name) textielproducten welke geen weekmakers bevatten, waarbij de klittenband tegenpolen qua uiterlijk identiek dienen te zijn.

Meest toegepaste tegenpolen*: haak-lusband 2 in 1, haak-lusband 2 in 1 hlt, haak-lusband 2 in 1 acr, haak-lusband 2 in 1 as (zichzelf), haak-lusband 2 in 1 ats.

*Haak-lusband 2 in 1 as grijpt aan op zichzelf maar kan uiteraard gecombineerd worden met naaibare- danwel andere zelfklevende varianten als hierboven omschreven.

Breedte:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Aantal:
Dynalok Bedankt dat u gekozen hebt voor DynaLok Klittenband Wilt u doorgaan als zakelijk of particulier gebruiker?

Particulier verbruik
Zakelijk kleinverbruik(minder dan 200 meter)
Zakelijk grootverbruik(vanaf 200 meter)