Klik hier voor particulier- en zakelijk kleinverbruik
Sluit venster
Sluit venster
Sluit venster
De klittenband leverancier - de grootste in Europa!
Klittenband voor duizend en één toepassingen
Deskundig advies, snelle levering, scherpe prijzen
Overige productgroepen: Zelfklevende Tapes | TieWraps | Krimpkous | Batterijen
 

DynaLok Klittenband - Haakband polyester v.v. zelfklevende positioneerstrook op acryl basis

Selecteer hier de gewenste breedte, kleur en hoeveelheid voor een vrijblijvende offerte:

Haakband Polyester voorzien van één of meer (afhankelijk van de breedte van het band) zelfklevende positioneerstroken op acrylbasis (haakband pstr ats) bestaat uit haakband pstr waarbij de rugzijde, in de lengterichting van het band, is voorzien van één of meer smalle zelfklevende stroken.

Een fingerlift schutlaag (een schutlaag, breder dan het band waardoor deze gemakkelijk te verwijderen is) zorgt voor een eenvoudige verwerking.

De positioneer (kleef)laag dient uitsluitend als tijdelijk hulpmiddel bij het verwerken van het band met behulp van de naaimachine. Het zorgt ervoor dat het band tijdens het naaiproces niet kan verschuiven. De positioneerlaag dient NIET ter vervanging van een normale kleeflaag. Indien u gebruik wilt maken van zelfklevend, vochtbestendig, band kunt u kiezen voor bijvoorbeeld haakband pstr hlt of haakband pstr acr.

Polyester haakband heeft een hoge vocht- en UV straling bestendigheid. Aangezien de kleeflaag slechts dient als tijdelijk hulpmiddel t.b.v. het positioneren, zijn de eigenschappen hiervan van ondergeschikt belang.

Acryl belijming is geschikt voor toepassing op ondergronden welke weekmakers bevatten (zoals bijvoorbeeld flexibel pvc). Kleeflagen op acrylbasis zijn niet waterproof, wel vochtbestendig.

Toepassingsvoorbeelden: algemeen toepasbaar voor het maken van hersluitbare verbindingen op (met name) textielproducten welke weekmakers bevatten, in situaties waar vocht en UV straling een rol spelen.

Meest toegepaste tegenpolen*: lusband pstr, lusband pstr hlt, lusband pstr acr, lusband pstr as, lusband pstr ats

*Voor een correcte werking van klittenband heeft u 2 afzonderlijke producten nodig.

Breedte:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Aantal:
Kies één van onderstaande opties om direct naar het juiste onderdeel van de site te gaan: