Klittenband voor particulier- en zakelijk kleinverbruik
Sluit venster
Sluit venster
Sluit venster
De klittenband leverancier - de grootste in Europa!
Over 30 years
of professional experience
Overige productgroepen: Zelfklevende Tapes (gbntapes.nl)
 
Bel onsBel ons 0031 (0)88 5450722 Bel ons voor een vrijblijvend(e) deskundig advies, afspraak of offerte

DynaLok Klittenband - Haakband vlamvertragend zelfklevend v.v. hotmelt kleeflaag

Selecteer hier de gewenste breedte, kleur en hoeveelheid voor een vrijblijvende offerte:

Haakband vlamvertragend zelfklevend, voorzien van hotmelt belijming (haakband fra), bestaat uit haakband fr waarvan de rugzijde is voorzien van een speciale vlamvertragende kleeflaag op hotmelt basis.

Hierbij dient te worden benadrukt dat het woord hotmelt betrekking heeft op het productieproces van de kleeflaag (de lijm wordt onder hoge temperatuur geproduceerd) en derhalve geen verband houdt met de wijze van aanbrengen door de gebruiker.
Haakband fra is voorzien van een kleeflaag welke is afgedekt door een fingerlift schutlaag (een afdeklaag van siliconenpapier die iets breder is dan het band zelf, waardoor deze gemakkelijk te verwijderen is). Na verwijdering van de schutlaag is het band klaar voor gebruik.

Lijmsoorten beschikken over eigenschappen die onderling sterk kunnen verschillen. Specifieke eigenschappen van de vlamvertragende kleeflaag op hotmelt-basis zijn ondermeer:

* vlamvertragend.
* een hoge tack (aanvangskleefkracht), waardoor het band meteen vast zit en klaar is voor gebruik (de kleefkracht loopt gedurende 24 uur nog verder op).
* temperatuursbereik: -10° tot + 60° Celsius
* Let op!: hotmelt is niet geschikt om toe te passen op ondergronden welke weekmakers bevatten (zoals bijvoorbeeld soft pvc). Componenten uit de kleeflaag kunnen reageren met weekmakers uit de ondergrond. Dit kan direct gebeuren, maar ook na een periode van bijvoorbeeld 6 maanden. Tevens dient blootstelling van de kleeflaag aan UV-straling worden vermeden.

Aanbrenginstructie: maak de ondergrond vuil-, stof- en vetvrij. Voor een optimaal resultaat dient het band bij kamertemperatuur te worden aangebracht. Na aanbrengen dient de kleeflaag gedurende 24 uur bij kamertemperatuur uit te harden waarbij het band niet belast mag worden (indien u deze tijd niet heeft zal het band zeker zeer goed kleven, echter het zal niet de waarden bereiken als vermeld in de specificaties. De temperatuurscomponent is echter wel van groot belang. Aanbrengen van de kleeflaag bij te lage of te hoge temperatuur heeft zeer nadelige gevolgen voor de kleefkracht).

Toepassingsvoorbeelden: algemeen toepasbaar op ondergronden met vlamvertragende eigenschappen welke geen weekmakers bevatten.

Meest toegepaste tegenpolen*: lusband fr, lusband fra

*Voor een correcte werking van klittenband heeft u 2 afzonderlijke producten nodig.

Breedte:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Aantal:
Dynalok Bedankt dat u gekozen hebt voor DynaLok Klittenband Wilt u doorgaan als zakelijk of particulier gebruiker?

Klittenband & Tapes voor Particulier Verbruik
Klittenband & Tapes voor Zakelijk Kleinverbruik(minder dan 100 meter)
Klittenband voor Zakelijk Grootverbruik(vanaf 100 meter)