Klittenband voor particulier- en zakelijk kleinverbruik
Sluit venster
Sluit venster
Sluit venster
De klittenband leverancier - de grootste in Europa!
Over 30 years
of professional experience
Overige productgroepen: Zelfklevende Tapes (gbntapes.nl)
 
Bel onsBel ons 0031 (0)88 5450722 Bel ons voor een vrijblijvend(e) deskundig advies, afspraak of offerte

DynaLok Klittenband - Lusband polyester zelfklevend v.v. acryl kleeflaag

Selecteer hier de gewenste breedte, kleur en hoeveelheid voor een vrijblijvende offerte:

Lusband (Polyester) zelfklevend, voorzien van acrylbelijming (lusband pstr acr), bestaat uit lusband pstr waarvan de rugzijde is voorzien van een kleeflaag op acrylbasis.
De kleeflaag wordt middels een fingerlift schutlaag (breder dan het band, waardoor deze zich makkelijk laat verwijderen) afgedekt. Na verwijdering van de schutlaag is het band gereed voor gebruik.

Polyester lusband heeft een hoge vocht- en UV bestendigheid. De acryl kleeflaag beschikt eveneens over deze eigenschappen waardoor het de ideale combinatie is voor toepassing onder vochtige omstandigheden waar tegelijk sprake is van intensieve blootstelling aan UV straling. Indien van blootstelling aan UV straling geen sprake is en de ondergrond geen weekmakers bevat kunt u, voor toepassing onder vochtige omstandigheden, tevens kiezen voor lusband pstr hlt. Lusband pstr hlt beschikt over een hogere aanvangskleefkracht, waarbij dient te worden benadrukt dat geen van alle beschikbare kleeflagen waterproof is.

Het voordeel van acrylbelijming t.o.v. hotmeltbelijming is de bestendigheid tegen de meest voorkomende weekmakers (zoals verwerkt in flexibel pvc). Deze kleeflaag hecht op nagenoeg iedere ondergrond, is te gebruiken bij temperaturen tussen -40° tot + 110° Celsius en heeft een hoge bestendigheid tegen UV straling. Kleeflagen op acrylbasis zijn niet waterproof, wel vochtbestendig.

Aanbrenginstructie: teneinde de specificatiewaarden te bereiken is het belangrijk de ondergrond vuil-, stof- en vetvrij te maken. De kleeflaag dient op de ondergrond aangebracht te worden bij kamertemperatuur en dient vervolgens 72 uur uit te harden (dit eveneens bij kamertemperatuur) alvorens het band kan worden belast en/of aan andere temperaturen wordt blootgesteld. Het afwijken van de instructie zal er toe leiden dat de resultaten niet conform specificaties zijn.

Toepassingsvoorbeelden: het creëren van hersluitbare verbindingen op basis van ondergronden welke weekmakers bevatten in situaties waar vocht en/of UV straling in belangrijke mate een rol spelen.

Meest toegepaste tegenpolen*: lusband pstr, lusband pstr hlt, lusband pstr acr, lusband pstr as, lusband pstr ats

*Voor een correcte werking van klittenband heeft u 2 afzonderlijke producten nodig.

Breedte:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Aantal:
Dynalok Bedankt dat u gekozen hebt voor DynaLok Klittenband Wilt u doorgaan als zakelijk of particulier gebruiker?

Klittenband & Tapes voor Particulier Verbruik
Klittenband & Tapes voor Zakelijk Kleinverbruik(minder dan 100 meter)
Klittenband voor Zakelijk Grootverbruik(vanaf 100 meter)