Klittenband voor particulier- en zakelijk kleinverbruik
Sluit venster
Sluit venster
Sluit venster
De klittenband leverancier - de grootste in Europa!
Over 30 years
of professional experience
Overige productgroepen: Zelfklevende Tapes (gbntapes.nl)
 
Bel onsBel ons 0031 (0)88 5450722 Bel ons voor een vrijblijvend(e) deskundig advies, afspraak of offerte

DynaLok Klittenband - Lusband polyester v.v. zelfklevende positioneerstrook op hotmelt basis

Selecteer hier de gewenste breedte, kleur en hoeveelheid voor een vrijblijvende offerte:

Lusband Polyester voorzien van één of meer zelfklevende positioneerstroken (afhankelijk van de breedte van het band) op hotmelt basis (lusband pstr as) bestaat uit lusband pstr waarbij de rugzijde, in de lengterichting van het band, is voorzien van één of meer smalle zelfklevende stroken.

De naam hotmelt heeft betrekking op het productieproces van de lijm en geenszins op de wijze van aanbrengen door de gebruiker. Een fingerlift schutlaag (een schutlaag, breder dan het band waardoor deze gemakkelijk te verwijderen is) zorgt voor een eenvoudige verwerking.

De positioneer (kleef)laag dient uitsluitend als tijdelijk hulpmiddel bij het verwerken van het band met behulp van de naaimachine. Het zorgt ervoor dat het band tijdens het naaiproces niet kan verschuiven. De positioneerlaag dient NIET ter vervanging van een normale kleeflaag. Indien u gebruik wilt maken van zelfklevend, vochtbestendig, band kunt u kiezen voor bijvoorbeeld lusband pstr hlt of lusband pstr acr.

Polyester lusband heeft een hoge vocht- en UV straling bestendigheid. Aangezien de kleeflaag slechts dient als tijdelijk hulpmiddel t.b.v. het positioneren, zijn de eigenschappen hiervan van ondergeschikt belang.

Hotmelt belijming is niet geschikt voor toepassing op ondergronden welke weekmakers bevatten (zoals bijvoorbeeld flexibel pvc). Voor dergelijke ondergronden kunt u, onder vochtige omstandigheden, het beste gebruik maken van lusband pstr acr. Kleeflagen op hotmeltbasis zijn niet waterproof, wel vochtbestendig.

Toepassingsvoorbeelden: algemeen toepasbaar voor het maken van hersluitbare verbindingen op (met name) textielproducten welke geen weekmakers bevatten, waarbij vochtige omstandigheden en rol spelen.

Meest toegepaste tegenpolen*: haakband pstr, haakband pstr hlt, haakband pstr acr, haakband pstr as, haakband pstr ats

*Voor een correcte werking van klittenband heeft u 2 afzonderlijke producten nodig.

Breedte:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Aantal:
Dynalok Bedankt dat u gekozen hebt voor DynaLok Klittenband Wilt u doorgaan als zakelijk of particulier gebruiker?

Klittenband & Tapes voor Particulier Verbruik
Klittenband & Tapes voor Zakelijk Kleinverbruik(minder dan 100 meter)
Klittenband voor Zakelijk Grootverbruik(vanaf 100 meter)