Klik hier voor particulier- en zakelijk kleinverbruik
Sluit venster
Sluit venster
Sluit venster
De klittenband leverancier - de grootste in Europa!
Over 30 years
of professional experience
Overige productgroepen: Zelfklevende Tapes (gbntapes.nl)
 
Bel onsBel ons 0031 (0)88 5450722 Bel ons voor een vrijblijvend(e) deskundig advies, afspraak of offerte

DynaLok Klittenband - Lusband unbrushed zelfklevend v.v. acryl kleeflaag

Selecteer hier de gewenste breedte, kleur en hoeveelheid voor een vrijblijvende offerte:

Lusband unbrushed (ongeborsteld) zelfklevend, voorzien van acrylbelijming (lusband unbrushed acr), bestaat uit lusband unbrushed waarvan de rugzijde is voorzien van een kleeflaag op acrylbasis. De kleeflaag wordt middels een fingerlift schutlaag afgedekt (breder dan het band, waardoor deze zich makkelijk laat verwijderen). Na verwijdering van de schutlaag is het band gereed voor gebruik.

Het voordeel van acrylbelijming t.o.v. hotmeltbelijming is de bestendigheid tegen de meest voorkomende weekmakers (zoals verwerkt in flexibel pvc). Deze kleeflaag hecht op nagenoeg iedere ondergrond, is te gebruiken bij temperaturen tussen -40° tot + 110° Celsius en heeft een hoge bestendigheid tegen UV straling. Kleeflagen op acrylbasis zijn niet waterproof, wel vochtbestendig.

Voor toepassing op ondergronden welke weekmakervrij zijn en waarbij de kleeflaag niet wordt blootgesteld aan UV straling adviseren wij lusband unbrushed zelfklevend voorzien van hotmeltbelijming (lusband unbrushed hlt ), dit in verband met de hogere aanvangskleefkracht en de kortere uithardingstijd.

Aanbrenginstructie: teneinde de specificatiewaarden te bereiken is het belangrijk de ondergrond vuil-, stof- en vetvrij te maken. De kleeflaag dient op de ondergrond aangebracht te worden bij kamertemperatuur en dient vervolgens 72 uur uit te harden (dit eveneens bij kamertemperatuur) alvorens het band kan worden belast en/of aan andere temperaturen wordt blootgesteld. Het afwijken van de instructie zal er toe leiden dat de resultaten niet conform specificaties zijn.

Toepassingsvoorbeelden: het creëren van hersluitbare verbindingen op basis van ondergronden welke weekmakers bevatten en/of waarbij de kleeflaag is blootgesteld aan UV straling en/of waarbij het uiterlijk van het band een rol speelt en/of waarbij een lagere hechtkracht gewenst is dan optreedt tussen bijvoorbeeld lusband std en haakband std.

Meest toegepaste tegenpolen*: haakband std, haakband hlt, haakband acr, haakband as, haakband ats

*Voor een correcte werking van klittenband heeft u 2 afzonderlijke producten nodig.

Breedte:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Aantal:
Dynalok Bedankt dat u gekozen hebt voor DynaLok Klittenband Wilt u doorgaan als zakelijk of particulier gebruiker?

Particulier verbruik
Zakelijk kleinverbruik(minder dan 200 meter)
Zakelijk grootverbruik(vanaf 200 meter)