Klittenband voor particulier- en zakelijk kleinverbruik
Sluit venster
Sluit venster
Sluit venster
De klittenband leverancier - de grootste in Europa!
Over 30 years
of professional experience
Overige productgroepen: Zelfklevende Tapes (gbntapes.nl)
 
Bel onsBel ons 0031 (0)88 5450722 Bel ons voor een vrijblijvend(e) deskundig advies, afspraak of offerte

DynaLok Klittenband - Mushroomband standaard (naaibaar)

Selecteer hier de gewenste breedte, kleur en hoeveelheid voor een vrijblijvende offerte:

Mushroomband standaard naaibaar (ook wel paddestoelband genoemd), is een variatie op haakband std, waarbij de "haakjes" zijn vervangen door paddestoelvormen. Mushroomband is bedoeld om te worden gebruikt in combinatie met veloursband, maar ook een combinatie met bijvoorbeeld lusband std behoort tot de mogelijkheden. Voordeel van de combinatie mushroomband / veloursband ten opzichte van haakband / lusband is de veel hogere afschuifweerstand.

De levensduur van de combinatie mushroomband / veloursband ligt - met slechts 100 openingen - echter beduidend lager dan die van haakband / lusband (10.000 openingen). Mushroomband kan dus het beste worden toegepast in situaties waar de combinatie niet voortdurend geopend en gesloten hoeft te worden. Zo wordt mushroomband veelvuldig toegepast om opbollen van bepaalde soorten tapijt te voorkomen. Het mushroomband gaat in dat geval een binding aan met de viltrug van het tapijt (de viltrug vervangt in dat geval dus het veloursband), waarbij de zeer hoge afschuifweerstand voorkomt dat het tapijt verschuift wanneer er op gelopen word. De (kortere) levensduur speelt in een dergelijke toepassing geen rol, aangezien het tapijt in de regel niet frequent verplaatst wordt.

Mushroomband wordt middels een weefproces vervaardigd uit een mix van 70% polyester en 30% polypropyleen en is voorzien van weefkanten, waardoor het zich makkelijk met behulp van de naaimachine laat verwerken.

WANDBEKLEDING: speciaal voor de bekleding van bijvoorbeeld beurspanelen, is mushroomband leverbaar op een breedte van 1460 mm. (zie hiervoor het maatoverzicht op deze pagina).

Toepassingsvoorbeelden: algemeen toepasbaar voor het creëren van hersluitbare verbindingen op basis van textiel ondergronden, waarbij een hoge afschuifweerstand gewenst is en waarbij het aantal voorziene openingen beperkt blijft tot 100. Dit band is bedoeld om te worden aangebracht met behulp van de naaimachine.

Meest toegepaste tegenpolen*: veloursband, veloursband hlt, veloursband acr, veloursband as, veloursband ats

*Voor een correcte werking van klittenband heeft u 2 afzonderlijke producten nodig.

Breedte:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Kleur:
Aantal:
Dynalok Bedankt dat u gekozen hebt voor DynaLok Klittenband Wilt u doorgaan als zakelijk of particulier gebruiker?

Klittenband & Tapes voor Particulier Verbruik
Klittenband & Tapes voor Zakelijk Kleinverbruik(minder dan 100 meter)
Klittenband voor Zakelijk Grootverbruik(vanaf 100 meter)