Klik hier voor particulier- en zakelijk kleinverbruik
Sluit venster
Sluit venster
Sluit venster
De klittenband leverancier - de grootste in Europa!
Klittenband voor duizend en één toepassingen
Deskundig advies, snelle levering, scherpe prijzen
Overige productgroepen: Zelfklevende Tapes | TieWraps | Krimpkous | Batterijen
 

DynaLok Klittenband - Veloursband brushed

Selecteer hier de gewenste breedte, kleur en hoeveelheid voor een vrijblijvende offerte:

Veloursband brushed standaard, niet zelfklevend, wordt met behulp van breimachines vervaardigd uit 100% polyamide. Met een gewicht van slechts slechts 75 gram per vierkante meter, is het de lichtst verkrijgbare veloursband variant. Om er voor te zorgen dat het band, ondanks het geringe gewicht, toch over voldoende hechtkracht kan beschikken wordt het geborsteld. Alle overige producten uit de veloursbandreeks zijn ongeborsteld.
Evenals lusband std vormt veloursband brushed de zachte zijde van de klittenband combinatie. De levensduur van veloursband brushed ligt, in combinatie met bijvoorbeeld mushroomband op 100 openingen (en sluitingen). Net als alle andere soorten veloursband is veloursband brushed niet voorzien van weefkanten. Desalniettemin is het band uitstekend geschikt voor verwerking met behulp van de naaimachine.

Toepassingsvoorbeelden: zeer breed toepasbaar voor het creëren van hersluitbare verbindingen waarbij uiterlijk van het band een belangrijke rol speelt. Veloursband brushed is de lichtst verkrijgbare veloursband variant. Dit band is bedoeld om te worden aangebracht met behulp van de naaimachine danwel om te worden verlijmd door de gebruiker zelf.

Meest toegepaste tegenpolen*: mushroomband, mushroomband hlt, mushroomband acr, haakband std, haakband hlt, haakband acr.

*Voor een correcte werking van klittenband heeft u 2 afzonderlijke producten nodig.

Breedte:
Kleur:
Kleur:
Aantal:
Kies één van onderstaande opties om direct naar het juiste onderdeel van de site te gaan: